Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у заходах, присвячених Дню Національної поліції України

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня Національної поліції в Україні, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в урочистих заходах, аби привітати мужніх, сильних, мудрих та вольових, відважних і завзятих представників правоохоронних органів.

Також в заходах взяли участь представник ГУНП в Одеській області Ірина ЖУКОВА, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег АЛБАНСЬКИЙ, голова Подільської районної ради Микола СОКОЛОВ, представники міської ради, Куяльницький сільський голова Сергій ПАЛАМАРЧУК, колектив Подільського районного управління, представники засобів масової інформації.

Звернувшись до всіх присутніх, Михайло ЛАЗАРЕНКО зазначив: «Щоденно представники Національної поліції гідно та сумлінно виконують свої обов‘язки, стоять на варті порядку і закону, охороняють спокій та безпеку українців. Демонструючи міцний дух, волю, мужність, самовідданість, дисципліну, вони ризикують життям та у надскладний для всієї країни час стають підтримкою і опорою для населення.

Чимало працівників національної поліції знаходяться сьогодні у найгарячіших регіонах, захищаючи Україну від агресора та наближаючи нашу перемогу. Всі вони є гордістю і надією країни – її справжнім щитом, за яким громадяни можуть почувати себе спокійно і захищено».

«Хочу подякувати всім, хто з честю несе сьогодні службу, хто є вірним професійним обов’язкам та присязі, хто ні на мить не перестає працювати на благо держави, її жителів. Та побажати здоров’я, щастя, успіхів, благополуччя, миру і скорішої перемоги! Допоки в Україні є такі люди, сумнівів у нашому щасливому майбутньому бути не може!» – додав Михайло Дмитрович.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, патріотизм, мужність, активну життєву позицію та з нагоди 8-ї річниці Дня Національної поліції України Почесними грамотами Подільської районної державної адміністрації Одеської області було нагороджено наступних співробітників:

– майора поліції Артема МАМАЛИГУ;

– капітана поліції Надію КАПТУР;

– капітана поліції Сергія САМСОНЮКА;

– майора поліції Наталію ЧАЙКУ;

– капітана поліції Вадима КАНІВЦЯ;

– капітана поліції Артема КАЧКАЛОВА;

– старшого лейтенанта поліції Івана МОНАСТИРСЬКОГО;

– лейтенанта поліції Владислава ГНАТКОВСЬКОГО;

– лейтенанта поліції Володимира ЗУБРИЦЬКОГО;

– сержанта поліції Любов ГУДЗЬ.