МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО : «Ми маємо подбати про безпечні умови навчання і виховання дітей. На сьогодні це один із пріоритетів».

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко продовжує контроль за підготовкою органами місцевого самоврядування закладів освіти до начального року.

Сьогодні школа чи дитсадок перш, ніж відкрити свої двері для дошкільнят та школярів, має гарантувати їм безпеку .

Михайло Дмитрович завжди опікується проблемами освіти, та не залишається осторонь жодного питання, яке з’являється в Подільському районі.

Питання облаштування укриття для учнів ліцею №3 Подільської міської ради стоїть на постійному контролі у начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА.

Представники батьківського комітету ліцею № 3 м. Подільськ неоднарозово були на прийомі у начальника Подільської районної військової адміністрації з єдиним проханням – допомогти організувати роботу з облаштування укриття для учнів даної школи.

З урахуванням вимог воєнного стану в ліцеї № 3 Подільської міської ради виконані роботи по облаштуванню приміщень в межах закладу освіти, які використовуються як найпростіші укриття для учасників навчально – виховного процесу, і школа працює позмінно.

Сьогодні за ініціативи начальника РВА Михайла Лазаренка були проведені збори, куди були запрошені представники Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, фахівці Подільської РВА, представники ДСНС, директор ліцею № 3. Очільник району чітко довів ситуацію, та зазначив, щоб сторони негайно досягли домовленостей, створили робочу групу, і щоб найпростіше укриття було готове у найкоротший термін, та учні школи навчалися очно в одну зміну.

Очільник району окремо зазначив, що всі тендерні проєкти, закупи для облаштування тощо мають бути виваженими та прозорими.

«НЕМОЖЛИВЕ – СТАЄ МОЖЛИВИМ, ЛИШЕ ПОТРІБНО ДОКЛАСТИ ЗУСИЛЛЯ!» – ВІДЗНАЧИВ МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.