15.03.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з начальником 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області полковником служби цивільного захисту Унтіловим Юрієм Валерійовичем у місті Балта взяли участь в урочистих заходах з нагоди вручення нового спеціального одягу та спеціального обладнання співробітникам підрозділу ДСНС.

“Для нас безпека співробітників – це найбільший пріоритет. Ми всі вдячні вам за те, що ви в режимі 24/7 стоїте на сторожі безпеки і професійно реагуєте на існуючі виклики, – зазначив Михайло Дмитрович . Думаю, ви зі свого боку, відчуваєте, що ми не стоїмо осторонь ваших проблем та запитів, допомагаємо по мірі наших можливостей та робитимемо це надалі. Ми розуміємо, що ефективність роботи рятувальників залежить від матеріально-технічного оснащення.»
Технічне переоснащення підрозділів новою сучасною технікою та спеціальним одягом відбувається з метою покращення умов несення служби українських рятувальників та підвищення ефективності функціонування сил цивільного захисту в Україні.