16.03.2023 року відбулось пленарне засідання тридцять восьмої чергової сесії Балтської міської ради Одеської області VIII скликання

У роботі сесії, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, взяв участь його заступник Вадим Мегіс.

Від імені очільника Подільського району він подякував сільгоспвиробникам й підприємцям Балтщини за допомогу Збройним силам України і наголосив, що війна в країні продовжується, тому потрібно надалі нарощувати підтримку наших Захисників.

Також, заступник начальника РВА довів інформацію про порядок бронювання військовозобов’язаних працівників сільськогосподарських підприємств під час дії правового режиму воєнного стану, докладно відповів на всі питання присутніх у сесійній залі.

Вадим Мегіс підкреслив важливість наповнення місцевих бюджетів в сучасних умовах, йшлося і про завдання органів місцевого самоврядування та депутатів у діяльності щодо організації своєчасної та повної сплати податків, орендної плати за користування землею, а також економного витрачання бюджетних коштів в умовах війни в країні.