31 березня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО з робочим візитом перебував у 3 Спеціальному центрі швидкого реагування ДСНС України та зустрівся з полковником ЯРОВИМ ОЛЕКСАНДРОМ.

Очільник району обговорив з керівником Центру рівень укомплектованості підрозділів фахівцями та спеціальною технікою, налагодження співробітництва та партнерства із закордонними колегами.

Олександр Володимирович доповів деталі отримання 2 нових, сучасних пікапів «SsangYong», які отримано від ДСНС України в піротехнічний підрозділ № 3 СЦШР ДСНС України. Автомобілі були передані для потреб ДСНС України від Корейського міжнародного співробітництва.

Ці авто будуть використовуватися саперами центру для оперативної доставки особового складу та оснащення до місця виконання робіт.

Оновлення матеріально-технічної бази неабияк посилює боєздатність підрозділу, та мотивує удосконалювати свою професійну майстерність.

Також йшлося про співпрацю з територіальними громадами, взаємодію з комунальними підприємствами з метою покращення інфраструктури району, грейдерування автомобільних доріг та проведення інших спільних заходів щодо усунення негативних наслідків осінньо – зимового періоду тощо.