10.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.

Учасники заходу, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про візит Міністра охорони здоров’я України Віктора ЛЯШКА до Подільського району Одеської області та трансформування мережі закладів охорони здоров’я зі стаціонарами Подільського району Одеської області доповідав ПРАЧУК Павло – заступник голови районної державної адміністрації.

Про роботу гуманітарного штабу Подільської районної державної (військової) адміністрації доповідала ДОБРЯНСЬКА Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації.

Про відновлення обов’язку подачі декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування доповідала НІГАРА Яна – головний спеціаліст сектору містобудування та архітектури районної державної адміністрації.

Про проведення в Подільському районі щорічної акції «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» доповідав КУЛІЧЕНКО Ігор – завідувач сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології районної державної адміністрації.

Михайло Лазаренко наголосив на забезпеченні належної підготовки та відзначенні цьогоріч свята Великодня та вжитті всіх необхідних заходів: прибиранні населених пунктів, благоустрої, а також допомозі Збройним силам України.