11.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у засіданні двадцять першої сесії VІІІ скликання Долинської сільської ради.

Виступаючи перед присутніми на сесії очільник району окреслив завдання всіх гілок влади, депутатського корпусу, силових структур та правоохоронних органів у підтриманні високого морально-психологічного і патріотичного духу місцевого населення.

Далі Михайло Лазаренко розповів про допомогу нашим захисникам, які перебувають на передовій лінії боротьби з ворогом, закликав всіх активніше долучитися до волонтерської діяльності. Окремо зупинився керівник РВА на питаннях розміщення внутрішньо переміщених осіб, розподілу гуманітарної допомоги, яка надходить до Подільського району від координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА.

Також, голова району визначив завдання органів місцевого самоврядування та депутатів у діяльності щодо організації своєчасної та повної сплати податків, економного витрачання бюджетних коштів під час воєнного стану, ремонту доріг в громаді, підтримання у населених пунктах належного санітарно-гігієнічного стану тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по наступним питанням:

1.Про затвердження порядку денного двадцять першої сесії восьмого скликання.

2.Про внесення змін до рішення Долинської сільської ради №1388-VIII від 14.12.2022 року «Про бюджет Долинської сільської територіальної громади на 2023 рік».

3.Про затвердження розпоряджень Долинського сільського голови прийнятих в міжсесійний період.

4. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Долинської сільської територіальної громади.

5. Про списання основних засобів, які перебувають на балансі Долинської сільської ради.

6. Про затвердження акту передачі основних засобів, які перебувають на балансі Долинської сільської ради в господарське відання КП «Долинське» Долинської сільської ради.

7. Про затвердження акту передачі основних засобів, які перебувають на балансі Долинської сільської ради в оперативне управління КУ «Долинський ліцей Долинської сільської ради Одеської області».

8. Розгляд заяв.