Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

18.04.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради, а також керівники сільськогосподарських підприємств району, представники Долинської сільської ради.    

Колектив адміністрації, запрошені, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО в урочистій обстановці вручив Подяки командира 11 бригади імені Михайла ГРУШЕВСЬКОГО Національної Гвардії України та командира військової частини 3035 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України за активну громадянську позицію, плідну співпрацю та всебічну допомогу:

– ЮРІЮ КРИЖАНОВСЬКОМУ –  ФГ«Альбатрос»

– ВОЛОДИМИРУ ШЕВЧУКУ – СТОВ «СТАРОКУЛЬНЯНСЬКЕ»

– ВІКТОРУ МАЄВСЬКОМУ – ПГ «КОЛОС»

– ПЕТРУ УНТІЛОВУ – ПП «УНТІЛОВ»

– ЮРІЮ ЧАБАНУ  –  ТОВ «Елеватор Плюс»

Очільник району довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Про результати перевірки Долинської сільської ради доповідала  Добрянська Наталія  – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації (більш детально з результатами перевірки можна ознайомитись у відео).

Співдоповідали:

– Павло Прачук – заступник начальника Подільської РВА

– Кулик Лідія Леонідівна  – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Долинської сільської ради;

– Посторонко Олег Григорович – директор комунальної установи «Долинський ліцей» Долинської сільської ради;

– Бакума Сергій Володимирович – заступник голови Долинської сільської ради.

По результатам розгляду цього питання МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО наголосив на пріоритетності дотримання всіх вимог законодавства у сфері освіти, визначив завдання щодо невідкладного усунення виявлених порушень.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про результати моніторингу погодних умов та фітосанітарного стану сільськогосподарських культур Подільського району поінформувала присутніх Ольга  Вітвіцька– головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку адміністрації.

Крім того, начальником РВА було надано додаткові доручення з питань своєчасного нарахування та виплати субсидій, пільг й допомог найбільш вразливим верствам населення, внутрішньо переміщеним особам, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей, уважного ставлення до роботи з прийомними сім’ями,  надання громадянам кваліфікованої юридичної допомоги, а також щодо боротьби із проявами колабораціонізму в районі.