За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс відпрацював в Кодимській громаді

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс відпрацював в Кодимській громаді, де провів низку зустрічей з керівництвом громади та силовим блоком.

📍На зустрічі з головою громади Сергієм Лупашко, обговорили нагальні питання фунціонування громади: благоустрій, ремонт доріг, харчування дітей в закладах освіти та зміни в сфері охорони здоров‘я.

📍З начальником відділу культури міської ради Людмилою Басько розглядалися проблемні питання сфери культури та створення центру клубних послуг на території громади.

📍На зустрічі з начальником Третього відділення РТЦК та СП підполковником Юрієм Самойленко піднімалися питання призову військовозобов’язаних на військову службу, функціонуванням блок-постів на території територіальної громади, взаємодії між військовими та керівництвом територіальної громади, проаналізовано рівень допомоги з боку органу місцевого самоврядування. Йшлося і про підтримання високої військової дисципліни серед військовослужбовців під час перебування їх у громадських місцях, недопущення правопорушень та випадків пияцтва.

📍З начальником ВПД №1 (м. Кодима) Подільського РУП ГУНП в Одеській області, майором поліції Васильом Варшавським обговорили стан криміногенної обстановки в Кодимській громаді, заходи боротьби зі злочинністю, що вживаються з метою підтримання стабільності ситуації в громаді та забезпечення поліцією громадського порядку та безпеки в Кодимській громаді.

Також було розглянуто питання доцільності функціонування проекту «Поліцейський офіцер громади» на території Кодимської громади.