Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс відпрацював в Савранській громаді, де провів низку зустрічей

📍На зустрічі з головою громади Євгеном Населенко, обговорили нагальні питання функціонування громади. Заступник начальник РВА наголосив на плідній співпраці між РВА та громадою.

📍Крім того, Вадим Сергійович спільно з головою Савранської громади відвідали ТОВ «АГРОПРО­МСЕРВІС». Керівники поспілкувалися з директором Володимиром Сергійовичем та промоніторили хід робіт по створенню автомобілів Баггі, на які сформовані замовлення від аграріїв Подільщини.

📍Також, заступник начальника Подільської РВА завітав до Північного центру професійної освіти, де зустрівся з директором центру Ярославою Жирун. Центр об’єднаний із трьох професійних закладів : Саврані, Балти, Кодими та є багатопрофільним,має потужну матеріально-технічну базу для здобуття та освоєння 18 професій за різним спрямуванням.

Нині у Північному центрі професійної освіти навчається понад 900 учнів за державним (регіональним) замовленням та за контрактною формою. У навчальному закладі створені усі необхідні умови для якісного навчання та проживання молоді. З початком російської агресії проти України колектив та учні не стояли осторонь, а почали готувати м’ясні та рибні консерви, відшивати розгрузки, плащі та збивати ящики, зварювати буржуйки, долучатись до збору коштів на придбання автомобіля тощо, що продовжують робити і до тепер.