Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

15.05.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, запрошені, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.    

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про організацію роботи Окнянської селищної ради Подільського району з виправлення недоліків виявлених під час робочого візиту 9 травня 2023 року Директора департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Наталії Одарій-Захар’євої до КНП «Окнянська багатопрофільна лікарня» Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області доповідали заступник Окнянського селищного голови Євгеній Ковтун та Ігор Платон – головний лікар КНП «Окнянська багатопрофільна лікарня» Окнянської селищної ради. Більш детально інформацію можна переглянути на відео.

Про стан проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, наповнення  бюджету за рахунок  орендної  плати за землю та земельного податку у Савранській селищній раді доповідали:

–  Населенко Євген – секретар Савранської селищної ради;

– Лісниченко Вадим – перший заступник Савранського селищного голови;

– Рябокоровко Валерій – начальник відділу земельних ресурсів.

Більш детально інформацію можна переглянути на відео.

Про хід посівної кампанії у Подільському районі поінформувала присутніх Вдовиченко Наталія – начальник відділу агропромислового розвитку РВА.

З інформацією про закінчення 2022-2023 навчального року в закладах загальної середньої освіти  Подільського району, а також про заплановані заходи у територіальних громадах району з нагоди Всесвітнього дня вишиванки виступила начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Наталія Добрянська.

Крім того, Михайло Лазаренко заслухав доповіді посадових осіб та надав окремі доручення з питань своєчасного нарахування та виплати державних соціальних допомог найбільш вразливим верствам населення, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей, підтримки та допомоги ЗСУ, прозорого розподілу гуманітарної допомоги в громадах, суворого дотримання заходів безпеки під час проведення заходів, присвячених закінченню навчального року.