МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Війна триває… Наші воїни гинуть на фронті, на межі своїх сил захищають Батьківщину, нас з Вами. Ми не маємо морального права не думати про них – щоденно, щохвилинно, щомиті…»

Сьогодні, за ініціативи та під головуванням начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА в м. Подільськ  відбулася робоча нарада з підприємцями та сільгоспвиробниками Подільської територіальної громади.

Одним з головних питань, що розглядались та жваво обговорювались, були – подальша активізація підтримки і допомоги Збройним силам України, іншим військовим формуванням, що мужньо протистоять на фронті російському агресору.

Більшість аграріїв та підприємців  з розумінням ставляться до реалізації цих надважливих заходів, адже від потужності сільськогосподарської галузі та бізнесу, багато в чому, залежать безпека країни, економічна стабільність і наша Перемога. АЛЕ, НЕ ВСІ…

Голова району говорив про патріотизм, про необхідність міркувати над питанням – ЩО МИ ЗАЛИШИМО НАЩАДКАМ ? Він наводив приклади інших громад району, які не мають такої кількості населення та можливостей, як Подільська, але їх допомога військовослужбовцям, від яких постійно надходять запити про підтримку, значно відчутніша.  

Михайло Дмитрович щиро подякував присутнім у залі, хто підтримував наші Збройні сили, завдяки чому Герої України вистояли у перші дні війни з російським агресором та звільняють терени Батьківщини сьогодні.

«Цілеспрямована й систематична підтримка з боку працівників тилового фронту  — один  з головних чинників досягнення Перемоги нашими Героями на передовій.  Бізнес — це локомотив розвитку, який створює робочі місця, поповнює бюджет, і, звісно ж,  не забуває про допомогу нашим військовим!»зауважив МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.

Очільник району окремо висловив глибоку шану людям, що працюють на землі, за їх надзусилля в умовах бойових дій під час посівної кампанії, жнив та збереження зібраного врожаю. Він відмітив героїчну взаємодію та взаємодопомогу між сільгоспвиробниками під час битви на аграрному фронті, побажав всім присутнім миру, добра та гарних майбутніх врожаїв.

Учасники наради також обговорили реалізацію проєктів допомоги, акцентовано увагу на необхідності придбання найважливішого для наших військових – автомобілів, тепловізорів, іншого військового обладнання.

Крім того, представниками Подільської РВА було надано ретельні роз’яснення присутнім вимог сучасного законодавства з питань бронювання військовозобов’язаних працівників, доведено алгоритм дій та вимоги до належного відпрацювання необхідних документів.