За підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Одеської області Михайла Лазаренка було проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для середньої вікової групи. Захід відбувся в мальовничому селі Новосамарка Окнянської територіальної громади Подільського району Одеської області

На урочистому відкритті гри перед юними джурами виступив начальник Подільської районної військової адміністрації Одеської області Михайло Лазаренко та звернувся до юних учасників змагань:

“Сьогодні, іспит на витримку , адже саме ця гра вимагає чіткості дій та культури спілкування. Ви, дорогі друзі, не лише наше майбутнє, а майбутнє всієї держави! Саме в вас ми бачимо здійснення своїх мрій та сподівань. Будьте послідовниками сталих традицій українського козацтва, не бійтеся труднощів, які стоятимуть у вас на шляху.”

Впевнений, що ви зростаєте справжніми патріотами нашої країни.

Тож бажаю успіху кожному рою-учаснику, і щоб чесна і безкомпромісна боротьба визначила того, хто гідний звання переможця.

Програма гри, була різноманітною та насиченою, складалася із змагань та конкурсів військово – спортивного, туристсько-краєзнавчого та культурно-просвітницького спрямування.

Швидко промайнув день джурівського таборування. На урочистому закритті переможцям, призерам та активним учасникам були вручені нагороди Подільської районної військової адміністрації та голів громад Подільського району.

За підсумками другого районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») визначено переможців загального заліку:

І – рій «Нащадки козаків» Окнянської територіальної громади

ІІ – рій «Отаман» Кодимської територіальної громади

ІІІ – рій «Нащадки козаків» Куяльницької територіальної громади.

Бажаємо молодим патріотам наснаги та удачі на шляху до перемоги!