22.05.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, запрошені, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про результати роботи гуманітарного штабу при Подільській районній державній адміністрації доповідав Шаповал Сергій – начальник фінансового відділу.

Заступник начальника РВА Павло Прачук та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Наталія Добрянська розповіли про проведення військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на районному рівні.

Під час розгляду даного питання Михайло Лазаренко відмітив зразкову організацію заходу, подякував всім причетним за високу відповідальність в ході підготовки та проведення гри. Голова району підкреслив важливість проведення таких патріотичних заходів, особливо під час війни. Він наголосив на тому, що необхідно активізувати національно-патріотичне виховання не тільки молоді, а й дорослого населення Подільщини.

Про темпи та результати проходження посівної кампанії у Подільському районі поінформувала присутніх Вдовиченко Наталія – начальник відділу агропромислового розвитку адміністрації.

Більш детально з інформацією можна ознайомитись у відео.

З інформацією про заплановані засідання чергових сесій у територіальних громадах Подільського району виступила Іванова Наталія – головний спеціаліст з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування районної державної адміністрації.

Крім того, Михайло Лазаренко заслухав доповіді посадових осіб та надав окремі доручення з питань своєчасного нарахування та виплати державних соціальних допомог найбільш вразливим верствам населення, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей, підтримки та допомоги ЗСУ, вжиття заходів щодо покращення стану автомобільних доріг у районі, суворого дотримання заходів безпеки під час проведення літнього відпочинку та оздоровлення дітей у районі