24.05.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з начальником 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області полковником служби цивільного захисту Юрієм Унтіловим, начальником Подільського районного управління поліції Віталієм Мельниченко та Кодимським міським головою Сергієм Лупашко у місті Кодима взяли участь в урочистих заходах з нагоди вручення спеціального обладнання співробітникам підрозділу ДСНС

«Для нас безпека співробітників – це найбільший пріоритет. Ми всі вдячні вам за те, що ви в режимі 24/7 стоїте на сторожі безпеки й професійно реагуєте на наявні виклики, – зазначив Михайло Дмитрович. Думаю, ви зі свого боку, відчуваєте, що ми не стоїмо осторонь ваших проблем та запитів, допомагаємо у міру наших можливостей та робитимемо це надалі. Ми розуміємо, що ефективність роботи рятувальників залежить від матеріально-технічного оснащення.»

✅Дякуємо американському партнеру проєкту «Говерла» за нове обладнання для наших рятувальників, а саме :

🔷розтискач;

🔶різак;

🔷телескопічний домкрат.

✅Технічне переоснащення підрозділів новим сучасним обладнанням відбувається з метою покращення умов несення служби українських рятувальників та підвищення ефективності функціонування сил цивільного захисту в Україні.

0:09 / 4:34