Михайло ЛАЗАРЕНКО спільно з начальником Подільського районного управління поліції полковником Віталієм МЕЛЬНИЧЕНКО взяв участь у пленарному засіданні тридцять першої сесії Савранської селищної ради VIII скликання

25.05.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО спільно з начальником Подільського районного управління поліції полковником Віталієм МЕЛЬНИЧЕНКО взяв участь у пленарному засіданні тридцять першої сесії Савранської селищної ради VIII скликання.

Виступаючи перед присутніми, очільник району окреслив завдання всіх гілок влади, депутатського корпусу, силових структур та правоохоронних органів у підтриманні належного рівня обороноздатності Подільщини та високого морально-психологічного і патріотичного духу місцевого населення.

Він розповів про надання допомоги від Подільщини нашим захисникам, які перебувають на передовій лінії боротьби з ворогом, подякував аграріям, підприємцям Савранщини за дуже потужний внесок у таку надважливу справу, за автомобілі, військові прилади, продукти харчування та предмети першої необхідності, що було передано на фронт.

Михайло Дмитрович закликав всіх не зупинятися, а нарощувати зусилля з волонтерської діяльності задля найскорішої Перемоги над агресором.

Також, йшлося і про реалізацію на Савранщині Всеукраїнського проекту «Поліцейський офіцер громади», який був ініційований керівництвом Національної поліції у 2018 році та підтриманий Кабінетом Міністрів, Міністерством внутрішніх справ і міжнародними донорами. Головна мета проекту: забезпечити кожну громаду офіцером, який працюватиме на території цієї громади, житиме, знатиме проблеми громади та спільно їх вирішуватиме. Тому, Михайло Дмитрович рекомендував керівництву територіальної громади та депутатському корпусу найскоріше вирішити питання щодо введення на території громади посади поліцейського офіцера.

Окремо очільник району зупинився на питанні взаєморозуміння між депутатським корпусом та співробітниками селищної ради, адже досягнути прогресу та позитивних зрушень у розвитку громади можливо тільки спільними та виваженими діями.