Сьогодні перший заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана Лобода спільно з начальником відділу освіти Куяльницької сільської ради Людмилою Востріковою взяли участь в урочистому заході до свята Останнього дзвоника в Бочманівській гімназії.

Останній дзвоник в умовах воєнного часу. Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. Ми говоримо про війну, про солдатів, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти на своїй рідній Україні!

🔔З вітальним словом до присутніх звернулася перший заступник очільника району. «Це дуже зворушлива, дуже хвилююча подія, яка відкриває двері у велике життя випускникам школи. Дуже ретельно вони готувалися до цього дня – вчилися, виховувалися. Вчилися не лише знанням, вчилися любити Батьківщину, вчилися дружити, бути гідними громадянами нашої фантастичної держави, де нам всім пощастило жити»,- сказала Оксана Олександрівна.

🔔«Цього дня, який одночасно радісний та сумний, одні школярі прощаються зі школою на час літніх канікул, тоді як інші вирушають у світ дорослих та залишають стіни своєї школи назавжди. У будь-якому випадку закінчення навчального року є особливою та святковою подією як для одних, так і для інших. Також цей день важливий для вчителів, які несуть знання, а також батьків, чиї діти ці знання приймають і застосовують у житті»,- зауважила Людмила Вострікова.

Нехай цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день 🇺🇦🇺🇦🇺🇦