«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка 6 червня на базі Ставрівського опорного ліцею Окнянської громади було проведено районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

В цей яскравий сонячний день ліцей зібрав величезну родину дітей і батьків, які з радістю взяли участь у запропонованих активностях. Спортивні змагання, безліч цікавих розваг, широкі дитячі посмішки та здорова конкуренція – саме те, за що люблять заходи такого формату як діти, так і дорослі.

Усі маленькі учасники з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи завдання в естафетах та конкурсах, демонструючи свої найкращі якості та волю до перемоги, спритність і командну згуртованість. Батьки разом зі своїми маленькими спортсменами з радістю взяли участь у всіх запропонованих розвагах та намагалися виконати завдання якнайкраще, крокуючи до перемоги і /підтримуючи один одного.

На заході виступив начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко. У своїй промові він наголосив, що підтримка українських сімей сьогодні є одним із найважливіших завдань. Адже всі діти України мають бути щасливими, і в кожній родині повинен лунати дзвінкий дитячий сміх.

Проте наразі в Україні вже другий рік триває війна. І за можливість проводити час із сім’єю, знаходячись під мирним небом та у відносній безпеці, ми маємо завдячувати Збройним Силам України. Завдяки тому, що вони прямо зараз проявляють мужність, згуртованість, волю до ПЕРЕМОГИ, у наших дітей є майбутнє. Михайло Лазаренко подякував всім присутнім за участь у заході та виразив надію, що наші маленькі українці завжди зможуть насолоджуватися літом, сонцем, своїм щасливим дитинством і мирним життям.

Відтак за результатами конкурсів перемогу здобула родина Луценко О.А. Савранської селищної ради. Проте насправді переможених цього сонячного літнього дня не було – всі без виключення отримали величезний заряд позитиву, драйву і натхнення.

Адже організатори заходу намагалися зробити так, аби маленьким спортсменам та їх батькам було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї, щоб яскраві емоції принесла не лише перемога, але і сама участь у змаганнях.

Всім сім’ям, що цього дня зібралися біля ліцею, були вручені грамоти та цінні призи, але найголовніше – вони змогли насолодитись спілкуванням, можливістю випробувати свої сили у цікавих розвагах. І отримані цього дня позитивні враження та емоції залишаться із ними на все життя.

Сьогоднішній день став ще одним нагадуванням того, задля чого ми ведемо боротьбу із загарбником – аби дати нашим дітям можливість зростати у вільний країні на своїй землі, у люблячих та здорових родинах.

Основною метою проведення заходу було згуртування сімей Подільського району, популяризація сімейних цінностей і активного сімейного дозвілля, привернення уваги громадськості до проблем дітей та молоді, створення умов для щасливого дитинства.

Адже діти – це наше майбутнє. І від того, яким буде їхнє життя сьогодні, залежатиме наше завтра. Хочеться, щоб обличчя всіх маленьких українців завжди сяяли сонячними посмішками, а їх серця наповнювали лише позитивні емоції, тепло та надія. Щоб кожен їх день був таким, як сьогодні – мирним, щасливим та безтурботним!

0:01 / 6:39