Робоча зустріч Михайла ЛАЗАРЕНКА з начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області Віталієм Мельниченко

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області Віталієм Мельниченко.

✅Почастішали випадки, коли жителі району порушують комендантську годину. Обмеження воєнного часу на Подільщині продовжують діяти. Наголошую: комендантська година на Подільщині триває з 00:00 до 05:00. Усі мають її дотримуватися! Це питання безпеки. Перебуваючи на вулиці в цей період, громадяни додають роботи правоохоронцям, адже вони мають перевірити кожну людину і з’ясувати причину порушення», – зауважив Михайло Лазаренко.

✅Також, очільник району наголосив, що дотримання комендантської години – необхідність. Це відповідальність кожного жителя району, організації, підприємства, установи.

✅«Війна триває. Якщо хтось раптом став менше це відчувати, то тільки завдяки важкій роботі Сил оборони України. Наш обов’язок – максимально їм допомогти. Зокрема й суворо дотримуючись безпекових вимог», – додав Михайло Дмитрович.

👉🏻Крім того, сторони обговорили хід реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території району.

✅«Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень»,-зауважив Віталій Мельниченко.

🤝Керівники намітили шляхи подальшої співпраці та взаємодії.