Робоча зустріч начальника Подільської РВА Михайла ЛАЗАРЕНКА з Ананьївським міським головою Юрієм ТИЩЕНКО

Задля поглиблення партнерських відносин та підтримки повноцінної комунікації з територіальними громадами району відбулась робоча зустріч начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка з Ананьївським міським головою Юрієм Тищенко.

✅Керівники обговорили нормативно-правові акти щодо організації харчування дітей в літніх таборах, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання, використання та дотримання технологічного процесу приготування страв тощо.

👉🏻Більш детально розглянуто вимоги Постанови КМУ No305 від 24.03.2021р. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

✅Також, сторони загострили увагу на – ДОПОМОЗІ ХЕРСОНЩИНІ. Найнеобхіднішим для Херсонщини лишається обладнання, матеріали та техніка для ліквідації наслідків та порятунку населення.

✅Райдержадміністрація та громади мають навчитися співпрацювати в нових умовах, з новими повноваженнями та задачами. Усі державні програми реалізуються по лінії виконавчої влади, але все одно вони стосуються конкретної території тієї чи іншої громади.

❗️Отже РВА і громадам потрібна якісна комунікація між собою, щоб якомога ефективніше ці програми реалізувати.

🤝По завершенні зустрічі учасники домовилися спільно шукати шляхи вирішення обговорених питань у найкоротші терміни.