26 червня за ініціативи Михайла ЛАЗАРЕНКО військовим було передано ще один автомобіль

24 червня 2023 року за ініціативи та підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА військовим, які наразі на фронті боронять нашу країну від ворога, було передано ще одну автівку.

Війна в Україні триває і сьогодні основним завданням для кожного з нас є підтримка ЗСУ. Адже тільки завдяки спільним зусиллям, чітко скоординованим діям та ефективним рішенням можна наблизити перемогу.

Голова Подільської районної державної адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО продовжує працювати в напрямку об’єднання ресурсів підприємців, меценатів, аграріїв Подільського краю задля надання адресної допомоги окремим підрозділам української армії.

Сьогодні силами керівництва науково-виробничого підприємства «АГРО-РИТМ» (родина Стоцьких) Зеленогірської громади військовим, які зараз знаходяться на Південному напрямку фронту, було передано автомобіль Kia Sorento. Транспортний засіб одразу відправиться на війну, аби допомогти захисникам ефективно виконувати бойові завдання та давати відсіч підступному ворогу, який намагається знищити українську націю.

Варто зазначити, що аграрії Подільщини з перших днів повномасштабної війни включились в боротьбу. За весь цей час різним підрозділам ЗСУ було передано сотні автомобілів, чимало одиниць технічного спорядження, маскувальні сітки тощо. Незважаючи на проблеми та виклики, які зараз стоять перед аграрним сектором, сільськогосподарські виробники продовжують працювати та підтримувати армію, ні на мить не сумніваючись у нашій перемозі.

Допоки наша земля повниться такими людьми, ми можемо бути певні у тому, що зовсім скоро Україна буде очищена від ворога.

Вистоїмо, поборемо, відбудуємо!

Слава Україні! Слава ЗСУ!