Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в сесії Савранської селищної ради

29 червня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в черговому засіданні 33-ї сесії Савранської селищної ради восьмого скликання.

Виступаючи перед присутніми, очільник району подякував аграріям, підприємцям Савранщини за потужний внесок у важливу справу розвитку громади та захисту України від військової агресії рф. Він зазначив, що тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо не лише вистояти та подолати ворога, але і побудувати сильну, незалежну, процвітаючу країну.

І допоки наша земля повниться такими небайдужими громадянами, які готові невпинно працювати на благо громади та робити свій внесок у перемогу, ми можемо бути впевненими у своєму щасливому майбутньому.

В Подільському районі триває масштабна кампанія з підтримки армії, в межах якої, за ініціативи та підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА, військовим знову було надано адресну допомогу.

Сьогодні на потреби ЗСУ було передано автомобіль Mercedes, який приватні підприємці Леонід МОСТОВИЙ та Ігор ЛИПОВЕЦЬКИЙ придбали за власні кошти, зробивши свій вагомий внесок у загальну справу.

Також сьогодні було поповнено парк техніки Савранської громади. Завдяки посильній допомозі керівника ТОВ «Оазіс Т» Віталія ТВАРКОВСЬКОГО було придбано грейдер, який працюватиме на благо жителів Савранщини та дасть змогу виконувати широкий спектр важливих робіт, сприяючи більш ефективному використанню ресурсів та розвитку краю.

Всі, хто сьогодні не лише працює у надскладних умовах, але і надає підтримку громаді, армії та тим, хто того потребує, є справжніми героями. Михайло Дмитрович закликав присутніх у сесійній залі не зупинятися, а об’єднувати зусилля та поглиблювати взаємодію задля найскорішої перемоги над агресором.

В ході сесії очільник району приділив окрему увагу питанню взаєморозуміння між депутатським корпусом та співробітниками селищної ради, підкресливши, що досягнути прогресу та позитивних зрушень у розвитку громади можливо тільки спільними та виваженими діями.