Михайло ЛАЗАРЕНКО провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

3 липня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло ЛАЗАРЕНКО довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

В ході наради особливу було приділено увагу таким питанням:

• Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній МАРТИНЮК.

• Про реалізацію постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2023 року №546 «Про тимчасове переміщення (евакуацію) дітей та осіб, які проживають або зараховані до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування на цілодобове перебування, та їх повернення», роботу центру соціально-психологічної реабілітації дітей, особливості евакуації та реалізовані завдання доповіла начальник служби у справах дітей Подільської районної державної адміністрації Ірина БОЧАРОВА.

• Інформацію про хід збиральних робіт у Подільському районі надала головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Ольга ВІТВІЦЬКА.

• Про стан організації та виконання суспільно-корисних робіт на території Подільського району розповіла головний спеціаліст відділу економіки районної державної адміністрації Світлана КУШНЄРОВА.

• Начальник управління соціального захисту населення Лариса ДОЛГА розповіла про роботу служби, виплату державної соціальної допомоги сім”ям з дітьми та інших видів допомоги.

• Голова Подільської районної ради Микола СОКОЛОВ доповів про реалізацію низки завдань в сфері управління земельними ресурсами району та про підготовку до проведення конкурсу щодо визначення кращого населеного пункту громади.

Додаткову інформацію щодо заходів, реалізованих протягом минулого тижня та запланованих на тиждень поточний, надали керівники інших структурних підрозділів, керівник апарату та заступники голови Подільської РДА.

За підсумками розгляду всіх питань посадовим особам було надано додаткові доручення.