В межах робочої поїздки на Подільщину начальник Одеської ОВА Олег КІПЕР продовжив знайомство з підприємствами району

В межах робочої поїздки на Подільщину начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег КІПЕР продовжив знайомство з підприємствами району. 07.07.2023 року разом з головою Подільської районної державної адміністрації Михайлом ЛАЗАРЕНКО очільник області відвідав Балтську швейну фабрику.

На сучасному етапі Балтська швейна фабрика є ключовим підприємством швейної галузі не лише в Одеській області, а й в Україні. Ефективний менеджмент, висока якість виробів, яку оцінили європейці, чималі доходи, які отримують громада, район, область – все це робить фабрику однією з кращих в країні, даючи змогу конкурувати з провідними виробниками одягу.

Маючи сучасне обладнання та кваліфікованих працівників, тут виготовляються вироби для відомих світових брендів, таких як: Dolce&Gabbana, Moschino, ASOS, MEXX, Gerard Darel, NEXT, Polaris, Joseph Janard, s.Oliver та інші. І навіть під час війни підприємство не скоротило обсягів виробництва, зберігши робочі місця, продовжуючи сплачувати податки в держбюджет, підтримуючи економіку регіону та всієї країни.

Від початку війни підприємство не тільки не знизило обертів, але і, крім своїх основних замовлень, ще і надає суттєву допомогу Збройним Силам України.

З потужностями та роботою Балтської швейної фабрики керівника ОВА ознайомила директор – Юлія ВОЙТКО. Вона розповіла про технологічний процес пошиву одягу, представила діяльність фахівців безпосередньо в цехах та окреслила подальші перспективи розвитку підприємства.   

Олег КІПЕР підкреслив, що саме на таких виробництвах і тримається сучасна економіка України, здійснюється наповнення Державного бюджету та підтримка Збройних Сил України в умовах воєнного стану.

«Наша економіка майже півтора року потерпає від кривавої війни Росії. І весь цей рік вітчизняний бізнес намагається триматися на плаву. Підприємцям довелося, оговтавшись від шоку початку повномасштабного вторгнення, підлаштовуватися до нових суворих умов. Дякую всьому колективу Балтської швейної фабрики за те, що вижили та продовжили роботу, попри всі старання рашистів зруйнувати нашу економіку – як бойовими діями, так і енергетичною кризою», – зазначив очільник Одещини.