Нарада з головами територіальних громад та співробітниками служб

11 липня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів службову нараду з керівництвом районного управління поліції, ДСНС, військової комендатури, районної ради, з головами територіальних громад, співробітниками РВА.

📍В ході наради було розглянуто наступні питання:

✅Проведення робіт з облаштування та приведення в готовність захисних споруд цивільного захисту до навчального 2023-2024 року у закладах загальної середньої та дошкільної освіти територіальних громад Подільського району.

✅Хід збиральних робіт у територіальних громадах.

✅Розподіл вільних залишків коштів місцевого бюджету та коштів, отриманих від перевиконання.

❗️В ході наради виступив представник 4-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС. Він наголосив на важливості вивчення та доведення до населення алгоритмів дій у разі появи радіаційної небезпеки, приділив увагу питанню підготовки до жнив та реалізації заходів, метою яких є запобігання пожежам. Також, наголосив на важливості суворого додержання співробітниками аграрного сектору вимог протипожежної безпеки під час проведення збиральної кампанії.

❗️Представник Подільського РУП ГУНП в Одеській області доповів про особливості забезпечення правопорядку на території Подільського району та зазначив, що наразі ситуація стабільна і контрольована.

За підсумками наради посадовим особам було надано додаткові доручення.