Робоча нарада Михайла ЛАЗАРЕНКА з гендиректором АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитром ГРИГОР’ЄВИМ

11 липня 2023 року відбулась робоча нарада начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА з генеральним директором АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитром ГРИГОР’ЄВИМ, за участі заступника начальника Подільської РВА Вадима МЕГІСА, керівника департаменту з обслуговування клієнтів АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Анастасії Наугольнікової та головами територіальних громад району.

🔵Генеральний директор АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв ознайомив присутніх з ситуацією в енергетиці області та районі. Він зазначив, що станом на сьогодні лімітів на електроспоживання немає, всі клієнти на Одещині зі світлом. Генерації електроенергії в енергосистемі країни достатньо для покриття споживання.

🟡У компанії ДТЕК Одеські електромережі в Подільському районі достатньо аварійних бригад для оперативної ліквідації аварій. Всі вони 24/7 напоготові оперативно усувати аварії, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів.

🔵Керівник департаменту з обслуговування клієнтів АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Анастасія Наугольнікова довела до присутніх інформацію про зміни в оперативному опрацюванні звернень клієнтів, збільшення ліній кол-центрів компанії та співпрацю з Подільською РВА та територіальними громадами.

🟡Також учасниками наради було жваво обговорено існуючі проблемні аспекти роботи та налагодження каналів взаємодії для оперативного вирішення цих питань.

✅Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО подякував керівництву «ДТЕК Одеські електромережі» за співпрацю та закликав присутніх з розумінням ставитися до роботи енергетиків, які роблять все можливе аби якнайшвидше провести комплекс надскладних робіт по збільшенню генерації та безперебійної подачі електроенергії до споживачів.