Представлення нового т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області

11 липня 2023 року начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван ЖУК представив нового т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області підполковника Олега ЖУКОВСЬКОГО. На заході також були присутні: начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО, керівництво Подільського районного управління ГУ ДСНС, Подільської окружної прокуратури, особовий склад Подільського районного управління Національної поліції, співробітники Подільської РДА, голови громад району, керівництво Подільської міської ради, представники ЗМІ.

🟡Під час представлення Іван ЖУК відзначив високі професійні та особисті якості, значний досвід роботи, відданість справі новопризначеного керівника та виразив сподівання, що Олег Іванович гідно нестиме службу на ввіреній йому території, сумлінно працюючи в сфері забезпечення правопорядку в районі.

🇺🇦Україна – демократична правова держава, де одними з основних пріоритетів є повага до думки, захист прав та честі кожного громадянина, побудова сучасного європейського суспільства на засадах справедливості та загальнолюдських цінностей. І виконання всіх цих завдань неможливе без національної поліції, яка повинна бути злагодженою, ефективною та справедливою.

✅Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО побажав новопризначеному керівникові успіхів у роботі, реалізації всіх задумів, ефективних рішень, ентузіазму та оптимізму, сил, витримки, мудрості на непростому шляху. Очільник Подільщини висловив впевненість, що особовий склад Національної поліції і надалі з честю й гідністю виконуватиме поставлені керівництвом держави, області, району завдання в сфері забезпечення правопорядку, ефективної протидії злочинності, створення безпечних умов для життя громадян, захисту їх прав та інтересів.

✅Новий очільник поліції Подільщини висловив щиру подяку за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль, аби виправдати покладені на нього сподівання та гарантувати безпеку ввіреного йому району. Він пообіцяв сумлінно виконувати всі поставлені завдання та працювати над зміцненням довіри людей до поліції.