Михайло ЛАЗАРЕНКО підписав Меморандум про співпрацю з начальником РУ ГУ ДСНС Сергієм ДОБРЯНСЬКИМ

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко та начальник Подільського РУ ГУ ДСНС Сергій Добрянський підписали МЕМОРАНДУМ про співпрацю, партнерство та вдосконаления системи навчання дітей заходам пожежної безеки шляхом створення дружин юних рятувальників-пожежних (ДЮРП).

🔵Співпраця між Подільською районною військовою адміністрацією та Подільським РУ ГУ ДСНС дозволить покращити систему навчання дітей з питань пожежної безпеки.

🟡Створення дружин юних рятувальників-пожежних буде сприяти навчанню дітей в діях при пожежі та надзвичайних ситуаціях.

🔵Важливо, щоб діти були освічені щодо заходів пожежної безпеки, особливо в сучасних реаліях. Ця спільна робота також передбачає проведення змагань для учасників ДЮРП, організацію спільних заходів у навчальних закладах та інформаційно-роз’яснювальну роботу серед школярів і вчителів.

🟡Головне забезпечити безпеку дітей, і це стає пріоритетом для дорослих. Розвиток дружин юних рятувальників-пожежних і навчання дітей в питаннях безпеки допоможе створити культуру безпеки життєдіяльності, яку діти самі зможуть поширювати серед своїх однолітків.