Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів Подільської РДА

17 липня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло ЛАЗАРЕНКО довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

В ході наради особливу увагу було приділено таким питанням:

✅Голова Подільської районної ради Микола СОКОЛОВ розповів про стан розгляду питання обрізки зелених насаджень в місті Кодима та хід вакцинальної кампанії м’ясоїдних тварин проти сказу, що проходить на території Подільського району.

✅ Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній МАРТИНЮК.

✅Заступник голови Подільської районної державної адміністрації Вадим МЕГІС доповів про результати робочого візиту до Кодимської територіальної громади щодо питання вирубки дерев у місті Кодима.

✅Про проведення моніторингу за дотримання вимог чинного законодавства з питань соціального захисту дітей на території Подільського району розповіла начальник служби у справах дітей Подільської районної державної адміністрації Ірина БОЧАРОВА.

✅Інформацію про хід збиральних робіт у Подільському районі надала начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Наталія ВДОВИЧЕНКО.

✅Про виконання місцевих бюджетів за І півріччя 2023 року та ефективність спрямування коштів бюджетів територіальних громад за підсумками їх виконання розповів начальник фінансового відділу районної державної адміністрації Сергій ШАПОВАЛ.

✅Питання бронювання військовозобов’язаних співробітників аграрного сектору Подільського району висвітлив головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату РДА Петро ШМІДТ.

Додаткову інформацію щодо заходів, реалізованих протягом минулого тижня та запланованих на тиждень поточний, надали керівники інших структурних підрозділів, керівник апарату та заступники голови Подільської РДА.

За підсумками розгляду всіх питань посадовим особам було надано додаткові доручення.