Створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

23 травня 2023 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 524, відповідно до якої передбачено створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України. Створення резерву реалізується в рамках експериментального проекту, одним із координаторів якого є НАДС.

Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби.

ЗДІЙСНИТИ РЕЄСТРАЦІЮ В СИСТЕМІ ТА ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ МОЖЛИВО ЗА ПОСИЛАННЯМ: HTTPS://RESERVE.NADS.GOV.UA.

Додаткова інформація про реєстрацію в системі, подання анкети для зарахування до резерву, процедуру працевлаштування, роботу з державними органами на деокупованих територіях є на сайті НАДС за посиланням: https://bit.ly/3PGgYnr.

Державна служба – це професія, працівники якої повинні відповідати найвищим стандартам. Вони працюють на благо держави та її жителів, навіть у надскладних умовах гідно виконуючи поставлені завдання та докладаючи максимум зусиль для досягнення цілей. Робота в державних органах на деокупованих територіях — це можливість зробити свій власний внесок у наближення перемоги та відновлення життя й благополуччя в регіонах, що постраждали від агресії рф.