Засідання постійної комісії Савранської селищної ради з питань містобудування, агропромислового розвитку, земельних відносин

Сьогодні за дорученням голови Подільської районної державної адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА його заступник Вадим МЕГІС взяв участь в засіданні постійної комісії селищної ради з питань містобудування, агропромислового розвитку, земельної реформи, земельних відносин, екології та раціонального природокористування Савранської селищної ради, що відбулась під головуванням Валерія САМОЙЛЮКА.

На засіданні були присутні секретар селищної ради – виконуючий обов’язки селищного голови Євген НАСЕЛЕНКО, його заступник Олександр ЛАВРЕНЮК, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Олена ТЕРПАН, начальник відділу земельних ресурсів селищної ради Валерій РЯБОКОРОВКА, депутати селищної ради Володимир БОНДАРЧУК, Віктор СЛИВКА.

Загалом комісією було розглянуто чотирнадцять питань, що стосувались затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, особливостей здійснення права власності, надання дозволів на будівництво та ведення сільського господарства, утримання закладів освіти тощо. Одним з основних питань порядку денного було поновлення договорів оренди земельних ділянок в комплексі з розташованими на них водними об’єктами двом особам-підприємцям, що були присутні на засіданні.

Члени комісії вислухали доповідачів, обговорили пропозиції, розглянули всі питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення.