27 липня 2023 року в Центральній районній лікарні Подільського району Куяльницької сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника України

27 липня 2023 року в Центральній районній лікарні Подільського району Куяльницької сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника України, в яких взяли участь перший заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана ЛОБОДА, Куяльницький сільський голова Сергій ПАЛАМАРЧУК, головний лікар Подільської ЦРЛ Сергій ВОВК, головний лікар центру ПМСД Подільського району Світлана БАЦАНОВА, а також працівники та ветерани медичної галузі, мешканці району.

На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували співвітчизників, загиблих внаслідок збройної агресії рф.

📍Перший заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана ЛОБОДА висловила свою вдячність всім працівникам медичної галузі за сумлінну працю, врятовані життя і піклування про здоров’я громадян, професіоналізм та витримку. У важкі для України часи вони не полишають свого фронту, надаючи українцям допомогу в тилу і на війні, на окупованих територіях і у відносно мирних регіонах.

📍Саме завдяки медикам українці навіть у надскладні часи повномасштабної війни мають безперешкодний доступ до сучасних медичних послуг та якісного обслуговування. Медичні працівники наразі рятують наших воїнів, які боронять Україну від загарбника і виборюють нашу свободу.

📍«Ви – справжні герої!» – зазначила Оксана Олександрівна. «І кожен з вас достойний найкращих побажань та найтепліших слів вдячності. Представники найгуманнішої у світі професії, які оберігають найцінніше, що є у людини – її життя, невтомно працюючи на благо України. Адже здоров’я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її добробуту.

Прийміть щирі побажання міцного здоров’я і благополуччя вам, всім рідним і близьким. Нехай збуваються всі задуми й плани, хай віра в перемогу та оптимізм завжди будуть з вами!»

📍За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги, чуйність і милосердя та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами Подільської районної державної адміністрації Одеської області нагородили фахівців медичної галузі Куяльницької сільської ради: Бориса ПОДРУШНЯКА, Світлану БАЦЕЛЮ, Людмилу ДУМІК, Альону КАЛЕМБЕТ, Інну ІГНАТЬЄВУ, Сергія ГУЦОЛА, Олега КОЛОСА, Наталію ТРОЯНОВСЬКУ, Дмитра ТЮТЮННИКОВА, Ольгу ДЕОРДІЦУ, Анну КОНСТАНТИНОВУ та Марину ТЕТЕРУ.