7 серпня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України🕯️

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, області та районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

✔️Голова Подільської районної ради Микола Соколов розповів про результати поїздки в Савранську громаду, хід проведення в районі конкурсу населених пунктів, програми розвитку регіонів та ін.

В ході наради особливу увагу було приділено таким питанням:

✔️Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Євгеній Мартинюк.

✔️Заступник голови Подільської РВА Вадим Мегіс доповів про хід виконання робіт з будівництва Центру надання адміністративних послуг в Слобідській територіальній громаді.

✔️Інформацію про хід збиральних робіт у Подільському районі надав виконуючий обов’язки начальника відділу агропромислового розвитку Подільської РВА Олексій Сопинський.

✔️Про результати проведення I-го етапу обласних спортивних змагань «Рухайся до перемоги» на підтримку ЗСУ Подільського району Одеської області розповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Наталія Добрянська.

✔️Про розвиток сімейних форм виховання у

Подільському районі доповіла начальник служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації Ірина Бочарова.

✅За підсумками розгляду всіх питань посадовим особам було надано додаткові доручення.