Виїзна нарада в селі Бакша Савранської громади під головуванням Михайла Лазаренка

Сьогодні, 10 серпня 2023 року, в селі Бакша Савранської територіальної громади було проведено виїзну нараду під головуванням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка.

Участь у заході взяли: перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода, заступник Павло Прачук, голова Подільської районної ради Микола Соколов, секретар селищної ради – виконуючий обов’язки Савранського селищного голови Євген Населенко, представники Подільського ГУНП в Одеській області, співробітники районної адміністрації, старости сіл, депутатський корпус та ін.

На нараді було розглянуто низку проблемних питань:

☑ Готовність Бакшанського ліцею до нового навчального 2023-2024 року.

Створення безпечного освітнього середовища, облаштування укриттів для захисту учнів під час повітряних тривог, забезпечення комфортних умов для всіх учасників навчального процесу та поліпшення якості освітньої діяльності закладу.

Михайло Дмитрович акцентував увагу на тому, що в ході перевірки ліцею було виявлено низку критичних недоліків, які необхідно терміново усунути. Очільником району було дано ряд доручень керівництву ліцею та громади задля гарантування стабільного і безпечного функціонування освітнього закладу.

☑ Земельні відносини – ця галузь наразі є однією із найпроблемніших в Савранській громаді та потребує докладання серйозних зусиль з метою швидкого вирішення найгостріших питань і непорозумінь.

Основне завдання, яке поставив Михайло Дмитрович перед керівництвом громади – налагодити плідну взаємодію між всіма учасниками земельних відносин та забезпечити ефективне регулювання в сфері, гарантуючи захист прав і свобод всіх сторін.

☑ Налагодження взаємодії між керівництвом громади, депутатським корпусом, представниками профільних комісій та громадянами.

Адже наразі в Савранській громаді є певні проблеми із побудовою ефективного діалогу між всіма учасниками комунікації, що особливо критично в умовах повномасштабної війни.

Михайло Лазаренко зазначив, що без готовності налагоджувати зв’язок між всіма учасниками комунікації, чути та поважати думку кожного представника тієї чи іншої гілки влади, соціальної групи, спільно шукати шляхи взаємодії й рішення проблемних питань неможливо уявити стабільне функціонування та розвиток громади.

А тому важливо об’єднуватись і взаємодіяти, працюючи на благо громади та всієї держави. Тільки разом ми зможемо здобути перемогу та побудувати щасливе життя в демократичній європейській країні!