Обстеження стану готовності укриттів закладів освіти

Сьогодні, 14 серпня 2023 року, за дорученням начальника Подільської районної державної адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА його перший заступник Оксана ЛОБОДА та заступник Вадим МЕГІС спільно з представниками громад обстежили стан готовності укриттів закладів освіти Подільської міської та Куяльницької сільських рад Подільського району.

Переважна більшість обстежених укриттів відповідають критеріям надійності та енергоефективності. Частина укриттів розташована в підвальних приміщеннях, але на разі є наявні і наземні конструкції – модульні укриття.

Згідно вимог, модульне укриття – споруда, повністю зроблена із залізобетону, має два тамбури на вході/виході, стіни не менше 250 мм завтовшки, висота стелі в найнижчому місці – не менше двох метрів. Покрівля – дах із залізобетону товщиною не менше 300 мм. Підлога – залізобетон товщиною не менше 200 мм.

Облаштування продовжується і за інформацією представників відповідних рад, цього року навчальний процес розпочнеться вчасно, використовуючи різні форми навчання в усіх закладах освіти Подільської міської та Куяльницької сільських рад Подільського району.