Громадське обговорення проєкту “На шляху до вільного плину річки Ягорлик”

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його заступник Вадим Мегіс взяв участь в участь в громадському обговоренні міжнародного проєкту «На шляху до вільного плину річки Ягорлик», що здійснюється Центром регіональних досліджень у співпраці з Куяльницькою сільською та Окнянською селищною радами за фінансової підтримки програми «Open Rivers» (Королівство Нідерланди).

✅Програма «Open Rivers» пропонує гранти на підтримку проєктів, які ведуть до ліквідації малих дамб і відновлення річкового стоку та біорізноманіття.

✅В рамках міжнародного проєкту «На шляху до вільного плину річки Ягорлик», що здійснюється Центром регіональних досліджень у співпраці з Подільською районною військовою адміністрацією, Куяльницькою сільською та Окнянською селищною радами за фінансової підтримки програми «Ореn Rivers» з 16 по 23 серпня 2023 р. на території Окнянської громади будуть проводитись гідроекологічні обстеження річки Ягорлик та її притоки річки Тростянець щодо виявлення штучних перешкод для вільної течії та погіршення екологічного стану.