Заходи з нагоди Дня Державного Прапора України

23 серпня 2023 року на центральній площі міста Подільськ відбувся урочистий захід з нагоди Дня Державного Прапора України, в якому взяли участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко з колективом РВА, представники Подільської міської ради, настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ, військовий капелан, протоієрей Михайло Базилько, захисники, представники ЗМІ.

Синьо-жовтий стяг є державним прапором України. Протягом довгого часу він залишався символом прагнення українців до свободи і незалежності, суверенності та волі, їх боротьби за національні й соціальні права.

І сьогодні ми відзначаємо цей день в умовах повномасштабної війни. Але віримо, що скоро настане наша перемога і синьо-жовтий прапор майорітиме над всією територією України.

На початку заходу присутні виконали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

На честь свята над Подільськом урочисто підняли Прапор України – як символ нашої свободи і незалежності, яку ми доводимо щодня. Синьо-жовтий сьогодні можна побачити на броні наших військових, у дитячих малюнках, на балконах та вікнах українців і жителів інших країн, на акціях солідарності з нашою державою. Український стяг знає і шанує весь світ!

За прапор сьогодні вмирають, але, в той же час, він є і символом життя, процвітання нашої держави, незалежності українців. Допоки на наших територіях майорітиме синьо-жовтий стяг – доти буде жива нація сміливих і нескорених!

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!