Обстеження укриттів закладів освіти Балтської територіальної громади

Сьогодні, 23 серпня 2023 року, робоча група у складі начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту райдержадміністрації Наталії Добрянської, Балтського міського голови Сергія Мазура та співробітників Подільської РВА, представників ДСНС було здійснено виїзд до Балтської територіальної громади.

Основна мета виїзду – перевірка ходу робіт щодо усунення недоліків в укриттях закладів освіти, що розташовані на території Балтської територіальної громади. Створення безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу є одним із основних завдань якісної підготовки до нового навчального року, а тому даному питанню зараз приділяється максимум уваги.

В ході перевірки встановлено, що наразі активно тривають роботи з метою усунення виявлених недоліків та покращення технічного стану споруд цивільного захисту освітніх закладів. Завдяки ефективній взаємодії органів влади та місцевого самоврядування всі завдання в межах підготовки шкіл району до нового навчального 2023-2024 року та створення безпечних умов для дітей реалізуються за планом.