Михайло Лазаренко відвідав окремий ремонтно-відновлювальний полк з нагоди Дня створення військової частини А1536

Сьогодні, 31 серпня 2023 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко відвідав окремий ремонтно-відновлювальний полк, де взяв участь в урочистих заходах з нагоди 6-ї річниці з Дня створення військової частини А1536.

Очільник Подільського району виступив на урочистих зборах особового складу, де привітав всіх з річницею, щиро подякував військовослужбовцям за їх героїзм, мужність та витримку, за надійний захист нашої Батьківщини. З нагоди свята командиру військової частини було вручено пам’ятний подарунок.

Михайло Дмитрович побажав всім найскорішої Перемоги, миру, добра, козацького здоров’я та добробуту українському народу. А також завірив присутніх, що керівництво районної військової адміністрації завжди буде турбуватися про вирішення соціально-побутових та матеріально-технічних проблем наших Героїв-Захисників.

За професійне виконання службового обов’язку, бездоганну службу, старанність і наполегливість, зразкову дисципліну, вірність присязі та з нагоди Дня військової частини А1536 Почесними грамотами Подільської районної державної адміністрації Одеської області нагородили:

  • Начальника продовольчої служби тилу, лейтенанта Ганну Нікуліцу.
  • Начальника ремонтної майстерні бронетанкового озброєння і техніки, старшого сержанта Олександра Січкаря.
  • Штаб-сержанта 3 категорії групи по роботі з сержантським складом штабу, сержанта Наталію Нуждіну.
  • Діловода тилу військової частини А1536, старшого солдата Сергія Андрійчука.
  • Діловода штабу військової частини А1536, старшого солдата Олега Балтяна.

Всі українські військовослужбовці сьогодні – справжні герої: і ті, хто захищає країну в найгарячіших точках, і ті, хто сумлінно працює на перемогу в тилу. Кожен робить свій внесок в перемогу, а тому скоро вона обов’язково настане!