Візит Михайла Лазаренка до Балтського ліцею №2

Сьогодні з нагоди святкування Дня знань начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко відвідав Балтський ліцей №2, де взяв участь в урочистих заходах та привітав дітей з початком нового навчального року.

В цей день на шкільному подвір’ї зібралися першокласники, випускники, вчителі, батьки, гості, представники органів місцевого самоврядування.

На початку заходу присутні заспівали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання співвітчизників, загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Особливо хвилюючим цей день став для першокласників. Білосніжні банти, кольорові літери, посмішки вчителів, несміливі погляди – трепетно й радісно вчорашні дошкільнята переступили поріг ліцею, назустріч незвіданій дорозі в Країну знань.

Батьки, вчителі, керівництво ліцею, старші друзі – всі в цей день намагались підібрати правильні слова, що торкнуться маленьких дитячих сердець та додадуть новоспеченим школярам упевненості, надихнуть на цікаві відкриття, розпалять жагу до знань і творчості.

На заході виступив очільник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко – він привітав із Днем знань учнів, педагогічний колектив, побажав усім присутнім наполегливості, творчої наснаги, нових здобутків, незабутніх миттєвостей шкільного життя та цікавих відкриттів у Країні знань.

«Наразі перед нами стоїть надважливе завдання – не просто дати дітям якісні знання, а забезпечити здобуття освіти у безпечному середовищі і психологічній стабільності. Повномасштабна війна принесла багато викликів, але вірю, що зі всіма впораємося і дамо змогу дітям вчитися, спілкуватися, отримувати новий досвід, навички та знання. Зичу сил, наснаги та незламності у бажанні бути освіченою нацією!»- звертаючись до присутніх, наголосив очільник району.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та високі досягнення в навчально-виховній роботі Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагородили вчителя початкових класів Олександру Петрів. Михайло Дмитрович привітав Олександру Федорівну та побажав їй успіхів, енергії, натхнення, творчих здобутків і міцного здоров’я.

Нехай новий навчальний рік для всіх учасників освітнього процесу буде яскравим та цікавим, наповненим незабутніми моментами й враженнями, відкриттями та грандіозними успіхами.

Але найголовніше – хай він буде мирним і безпечним, аби наші діти мали змогу рости та отримувати знання в атмосфері любові, добра, радості та злагоди.