Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів РВА

4 вересня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 9:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Розпочавши нараду, Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, області та районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Голова районної ради Микола Соколов розповів про особливості організації роботи депутатського корпусу та ТВК. Також висвітлив інформацію щодо надання гуманітарної допомоги ВПО, боротьби з амброзією на території району.

В ході наради особливу увагу було приділено таким питанням:

  • Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні доповів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній Мартинюк.
  • Начальник відділу агропромислового розвитку Подільської РВА Наталія Вдовиченко доповіла про комплекс осінньо-польових робіт в сільгосппідприємствах району, закупівельні ціни на елеваторах, хлібоприймальних підприємствах району і портах та розрахунки за паї.
  • Щодо підготовки закладів освіти до початку 2023/2024 навчального року доповів заступник голови районної військової адміністрації Павло Прачук.
  • Про результати проведення серпневої педагогічної конференції 30 серпня 2023 року доповідала начальник відділу освіти, охорони здоров’я культури та спорту районної державної адміністрації Наталія Добрянська.
  • Начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Ірина Бочарова доповіла про здійснення моніторингу за дотриманням вимог чинного законодавства з питань соціального захисту дітей на території Кодимської та Піщанської громад.

Додаткову інформацію щодо заходів, реалізованих протягом минулого тижня та запланованих на тиждень поточний, надали керівники інших структурних підрозділів, т.в.о. керівника апарату та заступники голови Подільської РДА.

За підсумками розгляду всіх питань посадовим особам було надано додаткові доручення.