Зустріч Михайла Лазаренка з Сергієм Лупашко

Сьогодні, 5 вересня 2023 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з Кодимським міським головою Сергієм Лупашко.

Основну увагу керівник району приділив актуальним питанням сьогодення та викликам, які постають перед керівництвом громад під час дії воєнного стану. Михайло Дмитрович зазначив, що тільки за умови своєчасного вирішення всіх проблемних питань та оперативного реагування на поточні проблеми можна гарантувати стабільне функціонування територіальної громади та безпеку, комфорт її жителів.

Під час зустрічі Михайло Лазаренко обговорив з Сергієм Лупашко актуальні питання сфери освіти. З початком нового навчального року перед керівництвом громади та працівниками освітньої галузі постає чимало важливих завдань: перевірка функціонування захисних споруд в закладах та відпрацювання алгоритму дій під час повітряних тривог, забезпечення учнів якісним харчуванням, організація різних форматів навчання, доставка дітей до шкіл тощо.

Також було приділено увагу питанням підготовки всіх інфраструктурних та комунальних об’єктів Кодимщини до осінньо-зимового періоду, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, підтримка громадян, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В умовах війни органам влади та місцевого самоврядування надзвичайно важливо об’єднувати зусилля і знаходити найефективніші рішення існуючих проблем з метою підвищення якості життя мешканців всіх громад району. Тільки співпраця та взаємодія здатні принести бажаний результат та наблизити перемогу.