Представлення нового начальника відділення ВСП м. Подільськ Павла Хоменка

7 вересня 2023 року під час робочої наради начальник Південного територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ полковник Костянтин Бабінець представив нового начальника відділення ВСП м. Подільськ майора Павла Хоменка.

На заході також були присутні: начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, керівництво Подільського районного управління ГУ ДСНС, представники Подільського районного управління Національної поліції, співробітники Подільської РВА, керівництво Подільської міської ради.

Під час представлення Костянтин Бабінець відзначив високі професійні та особисті якості, значний досвід роботи, відданість справі новопризначеного керівника та висловив сподівання, що Павло Олександрович гідно нестиме службу на ввіреній йому території, сумлінно працюючи на благо ЗСУ та держави.

Очільник Подільської РВА Михайло Лазаренко зазначив: «Впевнений, що з новим керівництвом дисципліна та правопорядок продовжать бути основними пріоритетами роботи ВСП, що попередження злочинів та кримінальних проступків, забезпечення виконання адміністративних та кримінальних покарань, проведення профілактичних заходів з метою протидії правопорушенням здійснюватимуться на високому рівні. Знаю, що гідно нестимете службу. Вірю, що буде багато здобутків на шляху до нашої спільної мети – перемоги!»

За значний особистий внесок у розбудову та розвиток Збройних Сил України, зразкове виконання військового обов’язку Павло Хоменко був нагороджений нагрудним знаком «Хрест Військова честь» Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, який вручив військовослужбовцю начальник Подільської військової адміністрації Михайло Лазаренко. Крім того, саме сьогодні новопризначеному начальнику відділення ВСП м. Подільськ було присвоєне звання майора.

Павло Хоменко висловив щиру подяку за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль, аби виправдати покладені на нього сподівання та гарантувати безпеку на ввіреній йому території. Він пообіцяв сумлінно виконувати всі поставлені завдання та працювати для зміцнення законності, правопорядку та військової дисципліни у Збройних Силах України, забезпечення конституційних прав військовослужбовців, запобігання злочинам і протидії диверсіям.