Зустріч з Куяльницьким сільським головою Сергієм Паламарчуком

12 вересня начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч із Куяльницьким сільським головою Сергієм Паламарчуком.

Основну увагу на зустрічі приділили обговоренню заходів, направлених на підтримку стабільного функціонування та розвиток громади. Найважливіше завдання керівництва кожної територіальної громади сьогодні – якісна підготовка до осінньо-зимового періоду освітніх та медичних закладів, об’єктів інфраструктури, промислових підприємств та ін.

Також розглянули питання захисту енергетичної сфери від можливих атак ворога, необхідності здійснення перевірок готовності об’єктів критичної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період тощо. Обговорили хід збирання врожаю, перспективи та перші результати початку нової посівної кампанії.

Серйозну увагу було приділено питанням облаштування укриттів в закладах освіти, відкриттю класів безпеки. Адже сьогодні українські діти змушені навчатися в умовах постійної загрози ракетних атак, а тому мають знати, як діяти в разі надзвичайних ситуаціях та під час повітряної тривоги, вміти вчасно виявити загрозу та захистити себе.

Співпраця органів місцевого самоврядування та державної влади – важлива умова соціально-економічного розвитку Подільського району. Сторони досягли певних домовленостей та виробили спільний план заходів, направлених на вирішення нагальних питань задля гарантування стабільного функціонування Куяльницької громади та створення комфортних умов життя її мешканців.