Михайло Лазаренко зустрівся із начальником відділу освіти Куяльницької сільської ради Людмилою Востріковою

Сьогодні, 14 вересня 2023 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з начальником відділу освіти Куяльницької сільської ради Людмилою Востріковою.

На зустрічі основну увагу було приділено обговоренню результатів моніторингових виїздів до Куяльницької громади, які було здійснено співробітниками та керівництвом Подільської РВА з метою перевірки якості гарячого харчування в освітніх закладах громади.

Під час виїздів співробітники Подільської районної військової адміністрації звертають увагу на стан та облаштування харчоблоків, дотримання санітарних норм і вимог чинного законодавства, інші важливі аспекти, які впливають на можливість організації безпечного та повноцінного харчування школярів.

«Діти потребують якісного, збалансованого харчування. І створення оптимальних умов для їх фізичного та інтелектуального розвитку повинно бути найвищим пріоритетом роботи всіх закладів освіти та керівництва громад. А тому маємо дотримуватись найвищих стандартів та приділяти максимум уваги вирішенню будь-яких нагальних питань та проблем, що постають в ході організації навчального процесу» – зазначив Михайло Лазаренко.