21 вересня у Подільську урочисто зустріли військовослужбовців зведеного загону 2 прикордонного загону, які повернулися зі Сходу.

У зустрічі взяли участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, керівництво Подільської міської ради, військові, військовий капелан Подільського прикордонного загону отець Михайло Базилько, ЗМІ та громадськість.

Героїв зустрічали з квітами і прапорами рідні, волонтери, мешканці та гості міста.

Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих під час російсько-української війни.

«Дякую вам, що ви повернулися додому живими. Це велике щастя, коли дитина знову бачить тата, який повернувся додому. Ви прийшли обпалені війною, яка змінила вас. Сьогодні нам є що захищати: землю, родину, державу, і крок за кроком рухаємся уперед», – звернувся до військових начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

Настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан отець Михайло звернувся до всіх з промовою, та всі присутні долучилися до молитви за мир в Україні!

Дякуємо за збереження державності та низько вклоняємось перед воїнами, Героями, які служать у ЗСУ та тримають фронт у боротьбі з віроломним ворогом!

Мужності та кріпості Вам, шановні наші Захисники у несенні служби на благо українського народу.