Подільщина продовжує допомагати ЗСУ!

Сьогодні, 22 вересня, з метою забезпечення боєздатності та для виконання покладених завдань Збройними Силами України, за клопотанням однієї з військових частин нашим захисникам передано: квадрокоптери, комплекти акумуляторів, антени, монокуляри, зарядні станції, генератори, ноутбуки, планшети та цілий ряд іншого обладнання.

Заходи з підтримки ЗСУ здійснюються в рамках цільової Програми «Підтримки Збройних Сил України, заходів з підтримки територіальної оборони Окнянської селищної ради та підготовки населення до участі у русі національного спротиву на 2022-2024 роки».

За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, в заході взяла участь перший заступник Оксана Лобода.

«Наші Герої кожного дня власними потом і кров’ю «вигризають» у ворога нашу перемогу. Не жаліючи себе, ризикуючи власним життям, вони мужньо боронять нашу землю. Ми допомагаємо нашим героям повернути мир та безпеку на рідну землю, – зазначила Оксана Лобода. Окнянська громада послідовна у своїй допомозі армії. Це не перша і не остання така вагома підтримка ЗСУ.

Окнянська селищна рада послідовно і цілеспрямовано працює на допомогу ЗСУ, спільно з депутатським корпусом визначивши один з пріоритетів діяльності під час воєнного стану – підтримку і допомогу ЗСУ.

Відразу після короткого урочистого заходу за присутності заступника голови Подільської РДА Оксани Лободи, депутатів Окнянської селищної ради, працівників, військових все закуплене було завантажено на автомобіль і подарунок поїхав на передову

Дякуємо усім та кожному за єднання, спільні зусилля з метою подолання ворога.

Кожного дня ми стаємо ближче до перемоги!

Віримо та підтримуємо ЗСУ!

Слава Україні!