Участь співробітників Подільської РВА в засіданні ХІІІ сесії Подільської районної ради

22 вересня 2023 року за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації співробітники Подільської РВА взяли участь в пленарному засіданні ХІІІ сесії Подільської районної ради Одеської області VІІІ скликання.

🔸 Начальник фінансового відділу Подільської РВА Сергій Шаповал надав звіт районної військової адміністрації щодо виконання бюджету Подільського району за І півріччя 2023 року: розповів про витрати коштів на видатки за бюджетними програмами, відповів на запитання депутатів, дав детальні роз’яснення стосовно певних процедур та заходів.

🔹 Інформацію про стан реалізації завдань у сфері охорони правопорядку, боротьби зі злочинністю та результати діяльності на території Подільського району за 6 місяців 2023 року надав начальник Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області Олег Жуковський.

🔹 Про результати діяльності Подільської окружної прокуратури Одеської області на території Подільського району за 6 місяців 2022 року розповів перший заступник керівника Подільської окружної прокуратури В’ячеслав Цівільов.

🔹 Про результати діяльності Любашівської окружної прокуратури Одеської області на території Подільського району за 6 місяців 2022 року доповіла в.о. керівника Любашівської окружної прокуратури Тетяна Ковальчук.

🔹 Також на засіданні розглянули питання стосовно зміни структури та загальної чисельності виконавчого апарату Подільської районної ради, затвердження списку присяжних суду однієї з громад і символіки Подільського району, внесення змін до проєктів землеустрою тощо.