Михайло Лазаренко відвідав Північний центр професійної освіти

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО відвідав ПІВНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ Савранської селищної ради, де привітав педагогічний колектив з Днем працівників освіти.

Професійній освіті очільник району приділяє особливу увагу, адже від того, якими навичками оволодіють студенти закладу, і залежить якість їх майбутнього внеску у надважливу справу – справу розвитку нашої неньки України.

Попереду, після нашої Перемоги, у нас багато справ з відновлення всіх галузей економіки, тому і візити керівника РВА до одного з найкращих закладів професійної освіти Одещини стали вже традицією та системою.

Центр об’єднаний із трьох професійних закладів: Саврані, Балти, Кодими та є багатопрофільним, має потужну матеріально-технічну базу для здобуття та освоєння 18 професій за різним спрямуванням.

Виступаючи перед присутніми МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО наголосив: «Мені дуже приємно вітати найкращий колектив закладу професійної освіти. У вашому Центрі атмосфера доброзичливості, взаємоповаги і підтримки. Друзі, я не сумніваюся, що Україна, завдяки нашим Героям – військовослужбовцям ЗСУ, переможе у цій війні і стане успішною розвиненою європейською країною. А ми з вами маємо цьому посприяти і зробити все, що в наших силах, щоб відбудувати нашу державу після Перемоги».

За плідну самовіддану працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, вдосконалення сучасних методів навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм Почесною грамотою Одеської обласної ради нагороджено Жирун Ярославу Борисівну – директора Північного центру професійної освіти.