МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: « Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російський терор. Ми боремось, кожен на своєму місці та на своєму фронті …»

Це глибоке переконання начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, тому цими днями він вже вкотре ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям, які захищають нас і тримають оборону на Східному напрямку.

Груз був доставлений саме в День захисників та захисниць.

Нашим Героям був переданий автомобіль Баггі, дрон, буржуйки, патріотичну атрибутику. Також бійцям на фронт загрузили та передали найнеобхідніше на даний момент- це продукти харчування – 1,5 тони: тушонки, різні смаколики, воду, засоби гігієни, борщові набори, овочі та сезонні фрукти, хлібобулочні вироби, олію, крупи.

Щира подяка за любов до Батьківщини, вагому волонтерську допомогу:

– колективу Подільської РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;

– Албанському Олегу Богдановичу – секретарюПодільської міської ради;

– Жируну Олегу Миколайовичу – секретарю Савранської селищної ради;

– Якимову Станіславу Володимировичу – директору СТОВ “Маяк”;

– Лупашко В’ячеславу Сергійовичу – директору СФГ “Круїз”;

– Сорочану Миколі Васильовичу – директору ТОВ АГРОФІРМА “КОДИМА”;

– Крісанову Дмитру Валерійовичу – приватному підприємцю;

– – Терп’як Любов Олександрівні, приватному підприємцю;

– Гербенському Володимиру Дмитровичу, заступнику Піщанського сільського голови.

Відповідальну місію доставки і охорони вантажу вже не в перший раз взяло на себе ТОВ “БРМ ОХОРОНА” та особисто її очільник – МЕЛЬНИК БОГДАН, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації, а також справжній патріот України.

Груз був доставлений, хоча шлях був небезпечним, але почуття свого громадянського обов’язку було вище за побоювання та страх. Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі, дякували !

Хочеться вірити, що небайдужість наших трудівників тилу – нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.

НАЧАЛЬНИК ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ В ДОПОМОЗІ!

Віримо, що небайдужість наших трудівників тилу нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.

ДОПОМАГАЙТЕ ЗСУ!

ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШУ ЗЕМЛЮ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!